Våra hundar

Dixi, Sussi, Joy och Lystra bor hemma och Akila hos fodervärd.

Alla hundarna älskar livet på landet, där de är med och "jobbar" mest hela tiden. De har mycket att göra med att hålla koll på de andra djuren.

 

Lite om Dixi: Hon är Astas dotter och "storasyster". Hon är även spanaren i flocken. Mjuk, go och älskar att lära sig nya saker.

Lite om Sussi: Hon är Salsas barn. Hon älskar att lära sig nya saker och att spåra. Hon är en riktig kelgris och älskar att mysa i soffan. Hon har haft 3 kullar med fantastiska valpar!

Lite om Joy: Hon är Sussis barn. Hon är en mjuk och go tjej och är mycket följsam och lyhörd. Precis som sin mamma så älskar hon att lära sig saker och är nyfiken på det mesta. Hon har genomfört BPH med skott.

Lite om Akila: Hon är Sussis barn. Hon bor hos Linnea och är med henne på det mesta hela dagarna. Hon älskar allt och alla och är godheten själv. Hon har genomfört BPH med skott.

Lite om Lystra: Hon är Sussis barn. Hon är kennelns clown och full av energi men gillar att mysa i soffan med mycket kel. Hon är otroligt lättlärd, följsam och pigg på utmaningar.

Oreifos Karisma "Akila"

(Född 2020-04-23)

Oreifos Joy "Joy"

(Född 2019-05-17)

Oreifos Hopp "Sussi"

(Född 2016-04-25)

Oreifos Dixi "Dixi"

(Född 2009-06-14)

Oreifos Lystra " Lystra"

(Född 2021-12-13)